Агенция „Пътна инфраструктура” събира предложения от граждани за ремонт на пътища

До 15-ти октомври гражданите могат сами да правят предложения кои пътища да бъдат включени в инвестиционната програма на Агенция „Пътна инфраструктура“ за 2023 г. за текущ и основен ремонт.

Целта е да се подобри процесът по планиране на дейностите за проектиране, строителство и поддържане на пътната мрежа за всяка календарна година. Гражданите могат да изпращат предложения и сигнали, включително снимки и видеоматериали, чрез форма за подаване на предложения за пътища с необходимост от ремонтни дейности, на имейл адреса на АПИ.

Формата за подаване на предложения е публикувана на интернет-страницата на Агенция „Пътна инфраструктура”,  в рубриката „Предложения и сигнали“ – формуляр. Ще се разглеждат и обработват само предложения, подадени чрез попълнената форма.

Агенцията желае да получи обратна връзка от гражданите за неотложните според тях ремонти. Припомняме, че този нов подход бе въведен в началото на тази година и по него във Видинска област вече се ремонтира пътната отсечка Раброво – Периловец – Шишенци.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.