Новини

„Бдин” Видин усилено се подготвя за пролетния дял на Втора професионална футболна група

След броени дни стартира пролетния дял от първенството на Втора професионална футболна лига. Тимът на „Бдин” Видин гостува на „Беласица” Петрич. „Този двубой е изключително важен за нас. Трябва да дадем максимума от себе си и единственото, което трябва да търсим е победа” – заяви старши треньорът на Бдин Николай Цветков – Демона.

Футболистите на „Бдин” Видин усилено се подготвят за пролетния дял от първенството на втора професионална лига. След проведения двуседмичен лагер в Хърватия, видинчани отново се завърнаха да тренират на местния стадион „Георги Бенковски”. Тренировъчният процес се осъществява под ръководството на старши треньора Николай Цветков – Демона. „За съжаление ни напуснаха някои от най-опитните играчи. В същото време успяхме да привлечем нови момчета, които да подсилят редиците на Бдин”  – споделя старши треньорът.

„За себе си все още не съм взел решение дали ще се включа в предстоящите официални двубои” – казва Николай Цветков. Николай Цветков определи като незадоволително състоянието на видинския стадион „Георги Бенковски”. В събота, 17 февруари отборът на „Бдин” Видин гостува на „Беласица” Петрич в среща от 21-ия кръг на първенството на Втора професионална футболна лига.

С актив от 17 точки тимът на „Бдин” заема 17 позиция във временното класиране. „Беласица” пък е на 16-то място със спечелени 21 точки.