Новини

Започна специализирана операция на „Пътна полиция“ във Видин

Операцията е започнала в понеделник, като е планирано регулярно провеждане. То ще бъде всяка седмица, на 28 места в страната, като действията ще са специфични за всяка една от областните дирекции на МВР.

Специализирана полицейска операция по метода „Широкообхватен контрол“ е била проведена във Видин. Целта е да се обхване максимален брой водачи и превозни средства, които да бъдат проверявани. Акцент е поставен върху недопускане на шофиране под въздействие на алкохол. Ще се установяват и шофьори, които се движат по правилата, но имат регистрирани други нарушения – нередовни документи и наказателни документи за връчване.

Вчера сутринта за времето от 6:15 до 8:15 часа служители на видинския сектор „Пътна полиция“ са извършвали проверки на моторни превозни средства на Главен път Е-79, в близост до областния град. В рамките на два часа униформените са проверили 15 товарни и 10 леки автомобила. Установени са нарушения по Закона за движението по пътищата са съставиха два акта и три фиша.

Повече по темата може да видите тази вечер от 20:35 по ТВВЗа пропусналите – може да гледате повторението на нашия youtube канал и facebook страница.

https://www.facebook.com/tvv.vidin