Новини

Задържан млад мъж с наркотици и два пътни инцидента през почивните дни във Видинско

В бюлетина на Областната дирекция на МВР се съобщава за задържан млад мъж за притежание на наркотици, две пътнотранспортни произшествия и отстраняване на паднали дървета.

25-годишен видинчанин е задържан в полицейския арест за притежание на наркотици. Извършено е претърсване в ползваното от мъжа жилище в областния град. Там са намерени и иззето около 1.13 грама наркотично вещество, което реагирало на екстази. Разследването по случая продължава.

В първия ден на септември около 23 часа, в Белоградчик 67-годишен водач на лек автомобил, губи контрол над управлението и се блъска в пътен знак. Шофьорът е продължил движението си в посока бул. „Съединение“, където е спрян от полицейски екип. При тестване с дрегер пробата му е отчела наличие на 1,53 промила. По случая в районното управление е образувано досъдебно производство.

На следващия ден около 15 часа на единния спешен телефон 112 е постъпил сигнал за катастрофа между два леки автомобила в района на Арчар. Единият е бил шофиран от 37-годишен жител на селото. При ляв завой с несъобразена скорост, на мокра пътна настилка, той навлиза в съседната лента и блъска насрещно движещата се кола, управлявана от 48-годишен видинчанин. Пострадала е 52-годишна пътничка с фрактура на дясна китка, която е била на задната седалка на втория автомобил. Пробата на водача не е отчела наличие на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.