Новини

Всеки видинчанин носи „Реката в сърцето си“

Ексклузивно пред жителите на град Видин беше направена първата публична прожекция, на най-дългоочаквания сериал в българския ефир за тази година. Какво споделиха актьорите специално пред камерата на ТВВ вижте в следващия репортаж.

Снимка: Община Видин

Стотици хора на всякаква възраст се събраха на поляната пред крепостта „Баба Вида“, за да изгледат с нетърпение първите два епизода на „С река на сърцето“. Непосредствено преди предпремиерата, феновете имаха възможността да се срещнат лично с някои от главните герои на сериала. Актьорите, които неведнъж споменаваха, че се чувстват като видинчани се снимаха, раздаваха автографи и разговаряха със събралите се почитатели.

Историята на сериала се завърта около заможната фамилия Боневи, чиито наследници са Вяра и Борис. Те имат за цел да спасят семейния бизнес с цената на разтърсващи житейски уроци и промени. В сценария са преплетени разнообразни сюжетни линии и персонажи. Зрителите пред малкия екран несъмнено ще станат съпричастни с редица социалнозначими теми, засегнати в сериала – като насилието над жени, търговията с деца, бедността и борбата с престъпността.

Снимка: Община Видин

Новият филмов проект е режисиран от Мартин Макариев, който преди броени месеци спечели любовта на над 115 000 зрители у нас и по света с последния си филм „В сърцето на машината“. В някои от ярките образи на сериала се въплъщават Луиза Григорова, Александър Сано, Яна Маринова, Пламен Манасиев и други добре познати на публиката имена.

Сериалът се снима в града и в едни от най-красивите кътчета на Видинския регион. В епизодите зрителите ще видят града ни в светлина, различна от тази, наложена в последните години от някои медии.

Със сигурност проектът ще докосне всички, които живеят с „С реката на сърцето“, още утре,вторник(13.09) от 20:00 часа в ефира на Нова телевизия.

Още по темата очаквайте в следващите ни емисии…

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.

Автор: Гергана Георгиева