Новини

Вече седмица Видин е под светлините на прожекторите

Вече седмица в ефира на Нова телевизия се излъчва сериалът, който развълнува всички видинчани. Зрители от цяла България сядат пред малкия екран, за да преживеят заедно с героите сложните житейски ситуации, които се развиват в китния крайдунавски град.

Припомняме, че именно Видин бе избран за специалната предпремиерна прожeкция на „С река на сърцето“. Събитието се състоя на поляната пред крепостта „Баба Вида“. Жителите на града имаха възможността да се срещат лично с екипа и звездния състав на сериала. Яна Маринова, Александър Сано, Пламен Манасиев, Малин Кръстев, Александър Димов почти час раздаваха автографи, снимаха се и разговаряха за нещата от живота в нашия град.

Сюжетът се развива около брат и сестра от заможната фамилия Боневи, които се опитват да запазят наследствените земи и семейната винарна на брега на река Дунав. Тя се превръща в красив и магичен декор на телевизионната поредица. Сценаристите черпят вдъхновение от живота на различни хора в местността, както и от красивите и необичайни локации на позабравения Видин. Сериалът залага на няколко главни герои, чиито истории ще бъдат преплетени. Четири семейства и четири различни персонажа, които в даден момент ще имат общи истории, а после ще се разделят отново.

Какво ще се случи и как ще се развият съдбите на любимите ни герои предстои да разберем.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.