Новини

Загинала жена и мъж с опасност за живота след тежки катастрофи във Видинско

За две тежки пътнотранспортни произшествия, при които има загинала жена и мъж с опасност за живота – се съобщава в бюлетина на Областната дирекция на МВР във Видин. Едната катастрофа е станала в близост до Дунав мост две, а другата – в село Тополовец.

Малко след девет часа сутринта в неделя на телефон 112 е постъпил сигнал за катастрофа на околовръстния път на Видин, на около три километра преди Дунав мост две. Лек автомобил с видинска регистрация, управляван от 39-годишен видинчанин, се е ударил в задната част на движещ се пред него товарен автомобил. Шофьорът на леката кола е настанен във видинската болница в тежко състояние. Водачът на товарния автомобил е тестван за наличие на алкохол и наркотици, като пробите са отрицателни. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието, по случая е образувано досъдебно производство.

Отново вчера малко преди 22 часа на телефон 112 е постъпил сигнал за катастрофа  в село Тополовец – на главния път в посока Дъбова махала. Лек автомобил със софийска регистрация се е ударил в движещия се пред него трактор с прикачена дискова брана. В резултат на удара леката кола е излязла от пътното платно и се е преобърнала по таван вляво от пътя. В превозното средство са пътували четирима души от село Княжева махала. На място е починала 36-годишна жена. Другите трима са настанени в болница в Монтана, без опасност за живота. В процес на изясняване е управлявал лекия автомобил. Водачът на трактора е тестван за наличие на алкохол и наркотици. Пробите му са отрицателни.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.