Новини

Панаирът на спорта във Видин премина с голям успех

При изключително голям успех премина третото издание на общинската инициатива Панаир на спорта. В четиридневната проява се включиха над 500 деца и младежи от 13 училища и 5 спортни клуба.

Началото на събитието бе поставено с демонстрации на Волейболен клуб Бдин Вида, Баскетболен клуб Видабаскет, Спортен клуб по кану-каяк Бонония, Детски футболен клуб Видин, Футболен клуб Пегас Спорт и спортен клуб по културизъм Бъдин.

С много енергия и ентусиазъм възпитаниците на видинските клубове станаха истински посланици на своите спортове, като показаха умения, издръжливост, бързина, ловкост и координация, но и доказаха, че спортът носи удоволствие и създава приятелства.

Всички училище, които се включиха в панаира, бяха наградени с купи, както и плакети получиха спортните клубове, съдействали за организацията на турнирите по волейбол, баскетбол, футбол и лека атлетика, които се проведоха от 4 до 7 октомври. На сцената на стадион „Георги Бенковски” участниците и гостите посрещнаха талантливата и атрактивна Михаела Маринова, която изпя своите хитове. Концертът беше подарък от община Видин за учениците и младите хора в нашия град.

Празникът продължи с награждаване на отборите, заели призови места в турнирите, а на финала беше изтеглена и томбола със страхотни награди.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.