Новини

Областният информационен център-Видин проведе открита приемна в Белоградчик

На нея бяха представени възможностите за финансиране от Европейските фондове. Въпросите за енергийното обновяване, ремонта и рехабилитацията на улици бяха сред водещите от страна на посетителите на приемната.

Експертите от Областния информационен център представиха пред бенефициентите и предстоящата за отваряне подмярка от Програмата за развитие на селските райони, а именно „Инвестиции в подкрепа на неземеделски дейности”.

Възможностите за енергийно обновяване на публичните и частни сгради също предизвика голям интерес. То бе обсъдено и с кмета на община Белоградчик Борис Николов.

Вторият за годината информационен цикъл на Областния информационен център във Видин продължава с открити приемни и в останалите общини от областта. В понеделник такава ще се организира в Брегово и Ново село, във вторник експертите ще са на място в общините Макреш и Грамада, а на 19 октомври, сряда екипът ще е  на разположение на потенциалните бенефициенти от Видин. За посетителите на приемните са подготвени информационни материали за възможностите за финансиране от Европейския съюз.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.