Новини

Обучение по дигитален маркетинг в туризма в Белоградчик

В Белоградчик се проведе двудневно обучение на тема: „Дигитален маркетинг в туризма, гостоприемство и интерпретация“. То е насочено към развитието на Северозападна България и поречието на река Дунав като привлекателни туристически дестинации с активни и жизнени местни общности.

Събитието се проведе в залата на Младежкия дом в Белоградчик. На безплатното двудневно обучение присъстваха представители на туристическия бранш от региона, които накратко представиха развиваната от тях дейност. Лектори на обучението бяха доктор Десислава Алексова, главен асистент в Международното висше бизнес училище в Ботевград, и Светослав Велков, съдружник и управител на туроператорска фирма с 16 годишен опит в туристическия бранш.

Пред аудиторията бяха представени следните образователни модули: „Икономика на преживяването“, „Маркетинг към туриста, воден от своя смартфон“, „Законът за туризма, преведен на разбираем език“, „Какво разбираме под гостоприемство и очакванията на туриста?“, „Създаване на туристически продукт“, „Силата на социалните мрежи“, „Предимства за работа с травъл блогъри“, „Туристическа интерпретация и екскурзоводска дейност“.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.