Новини

Антония Генадиева бе преизбрана за председател на Административният съд във Видин

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет избрана единодушно съдия Антония Генадиева за втори мандат като ръководител на Административен съд – Видин.

Антония Генадиева има над 23 години юридически стаж в органите на съдебната власт. Натрупаният административен капацитет и дългогодишният професионален опит са ѝ дали увереност да кандидатства за длъжността, за да продължи да надгражда постигнатите до момента резултати на съда, чрез внедряване на нови технологии и иновации.

Основни приоритети на магистрата са запазването на постигнатите бързина и качество на осъществяваната правосъдна дейност, развитие на кадровия потенциал на съда, предоставяне на компетентно и качествено правосъдие, високо ниво на административното обслужване, нови механизми и инструменти за отчетност, предвидимост и публичност в работата на съда за подобряване на доверието на обществото към съдебната институция.

Съдия Генадиева поставя акцент върху развитието на електронното правосъдие чрез прилагане на нови технологии и програмни решения за електронна обработка на делата, както и на нови форми на комуникация с обществеността, чрез постиженията в информационните технологии.

Повече може да видите в следващия репортаж.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.