Новини

ВК „Град” Белоградчик отстъпи с 1:3 гейма на „Миньор”

Волейболен клуб „Град” Белоградчик отстъпи като домакин на „Миньор” Перник. Момчетата от скалния град се бориха до последно, но в крайна сметка загубиха от перничани с 1 на 3 гейма.

В съботния ден отборът на „Град” Белоградчик прие в спортна зала „Васил Михайлов”  тимът на „Миньор”  Перник  в среща от седмия кръг на Национална волейболна лига Висша лига – Западна група.

Мачът започна добре за волейболистите на Град, които успяха да спечелят първия гейм при резултат 25 на 22 точки. Вторият гейм бе най-оспорван в срещата. В крайна сметка по-опитния отбор на Миньор надделя с 26 на 24 точки. Следващите два гейма отново бяха спечелени от волейболистите от Перник. Те се наложиха с 25 на 19 и 25 на 21 точки над Град Белоградчик. „Нашата цел е първото място в първенството и евентуално връщане в елита” – коментира след срещата играчът от „Миньор“ Перник – Виктор Костадинов.

За отборът на „Град“ Белоградчик това бе последният домакински двубой за тази календарна година в шампионата. На 17 декември,  събота  отборът на Град Белоградчик гостува на едноименния тим от Етрополе в среща от осмия кръг на първенството в Националната волейболна лига Висша лига – Западна група.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.