Новини

Община Видин стартира кампания в подкрепа на пострадалите от земетресението в Турция и Сирия

Редица институции, неправителствени организации и учебни заведения стартираха кампании в  подкрепа на пострадалите от земетресението в Турция и Сирия. Към тях се включи и община Видин.

Ръководството на община Видин отправи призив към работещите в администрацията, общинските предприятия, училищата и детските градини да бъдат съпричастни към оцелелите от опустошителното природно бедствие, което засегна двете държави в началото на седмицата. За да бъдат подпомогнати засегнатите и страдащите хора в този изключително труден период, служителите на общината ще съберат средства в рамките на няколко дни. Парични дарения могат да бъдат преведени по специално обявените банкови сметки за тази цел. Всеки, който има възможност, може да предостави и пакети с топли дрехи, одеяла, спално бельо и хигиенни материали и да ги предаде на място в Областния съвет на Българския червен кръст във Видин.

Припомняме, че гражданите могат да дадат своя принос и да помогнат да бедстващите, като изпратят SMS на номер 1466 на стойност 1 лев към всички мобилни оператори.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.