Новини

18-годишен без книжка се заби в бетонна ограда

За задържани мъже за притежание на наркотици, за незаконна сеч, за пътнотранспортно произшествие и пожари във Видинско се съобщава в бюлетина на Областната дирекция на МВР.

Малко преди 15 часа вчера, на 112 е постъпил сигнал за катастрофа на улица „Първа“ в село Покрайна. 18-годишен неправоспособен видинчанин, шофирайки лек автомобил, е навлязъл в десен завой е изгубил контрол над управлението на превозното средство. Той е напуснал е пътното платно и се ударил в бетонна основа на ограда. Спрял е в двора на частен имот. В колата са пътували две момичета, съответно – на 13 и 15 години. Децата са транспортирани в Центъра за спешна медицинска помощ, където са били прегледани и освободени. Тестовете с технически средства за наличие на алкохол и наркотици са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство. 

33-годишен видинчанин е задържан в полицейския арест за притежание на наркотици. Вчера, в условията на неотложност, видинските криминалисти са предприели претърсване в жилището му. Там са открити и иззети 95 грама канабис, 68 грама амфетамин и малка електронна везна. Разследването по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство. 4 грама зелена суха листна маса, реагирала на канабис при полевия наркотест, е открита и иззета и при извършен личен обиск на 32-годишен жител на Ново село.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.