Новини

Новият борд на Лайънс клуб Видин встъпи в длъжност

В средновековната крепост „Баба Вида” се състоя традиционната церемония по предаване на президентската огърлица и встъпване в длъжност на избрания борд на Лайънс Клуб Видин за новата 2023-та / 2024-ва Лайънс година.

Досегашният президент на Лайънс клуб Видин – Никола Нинов се обърна към членовете на клуба с думи на благодарност и направи равносметка за постигнатото през изминалата година. Чрез ритуала по предаване на огърлицата новият президент на Лайънс клуб Видин – Иван Кръстев встъпи в своя мандат.

Новият борд на клуба включва още Илиян Иванов – първи вицепрезидент, Кристиян Павлов – втори вицепрезидент, Евтим Стефанов – секретар, Николай Найденов – ковчежник, Антоан Дин – председател на комисията по членство, Тихомир Станчев – председател на комисията по проектите, Владимир Гергов – председател на комисията по маркетинг и комуникация, Димитър Димитров – координатор по програмите, директор – Николай Кирилов и Никола Нинов – паст президент.  

По традиция, всяка година Лайънс клуб Видин присъжда званието „лъв на годината”. За удостояването с тази чест единодушно е избран Илиян Иванов. Грамоти за всеотдайната работа през годината бяха връчени и на членовете на клуба Кристиян Павлов и Пламен Петров. С това завърши официалната церемония по встъпването в длъжност на новия борд в началото на новата Лайънс година.