Новини

Емил Цанков влиза в битка за кметското място в община Белоградчик

Емил Цанков е един от кандидатите, които ще се борят за кметското място в община Белоградчик. Той е издигнат от Съюза на демократичните сили.

Един от основните приоритети за развитието на община Белоградчик е туризмът – категоричен е кандидатът за кмет, издигнат от Съюза на демократичните сили, Емил Цанков. Сред най-важните задачи, които Емил Цанков си поставя, е безкомпромисната  борба с корупцията и пълна прозрачност в търговете и процедурите, които се провеждат в Белоградчик. Той споделя, че и занапред ще продължи модернизацията на общината, свързана с реализацията на европейски проекти и програми в различни области.

Ще подкрепят всички инициативи и проекти на младите хора, свързани с образование, спорт, култура – отбеляза кандидатът за кмет на община Белоградчик Емил Цанков. Един от най-наболелите проблеми в Белоградчик, който спешно трябва да бъде решен, касае нормалното функциониране на местната Многопрофилна болница за активно лечение „Професор доктор Георги Златарски”. Ще разчитам на подкрепата на всички жители на Белоградчик и съседните села – подчерта кандидатът на Съюза на демократичните сили за кмет на общината Емил Цанков. Той ще заложи на позитивна предизборна кампания.