Новини

Годишно събрание на Клуба на диабетика в Белоградчик

Клубът на диабетика в град Белоградчик проведе своето годишно събрание. Непосредствено преди това официално бе открито помещението, в което членовете на клуба вече имат възможност да се събират.

Непосредствено преди провеждането на годишното събрание, членовете на Клуба на диабетика в Белоградчик се събраха, за да отпразнуват заедно, макар и с известно закъснение, това че вече имат свое официално помещение, в което да се събират.  Сийка Иванова, председател на клуба изказа своята благодарност към ръководството на община Белоградчик за оказаната помощ и подкрепа.

От името на общинската администрация в Белоградчик на Клуба бе подарена нова кафемашина, която с радост ще се ползва от всички членове. Подаръци поднесоха и други официални гости на събитието. От своя страна ръководството на Клуба на диабетика в скалния град бе подготвило кулинарни изкушения, с които всички се почерпиха за официалното откриване. Последва и провеждането на годишното събрание на клуба. То започна със здравна беседа, посветена на диабета, изнесена от Анелия Кръстева – бакалавър „Здравни грижи”. На нея бяха разискани в детайли често срещаните симптоми на диабета и необходимите грижи, които всеки трябва да полага.