Новини

Иван Иванов – Жико спечели изборите в село Синаговци

Балотаж няма да има и в село Синаговци. Вотът на хората реши Иван Иванов отново да бъде кмет на селото. За кметското място в селото се бореха трима кандидати.

На състезателната писта е фурия, в местното читалище в Синаговци – ревностен застъпник на българските традиции и култура, а на кметския стол – винаги в полза на хората. Така близките на Иван Иванов хора описват дейността му през годините. Автомобилният състезател с бензин в кръвта и кмет на селото в периода 2011 – 2019 година спечели от първи тур изборите за кмет на кметство.

Жико казва, че кметът на всяко село често пъти е лекар, куриер, организатор. Той е този, който местите хора търсят за всичко, защото очакват помощ, подкрепа или съдействие. В следващите четири години той няма да изневери на своето правило, а именно да помага на всеки с каквото може, без значение от политическите пристрастия. Иван Иванов е и председател на местното читалище „Наука – 1925”. Всяко лято културната институция организираше редица мероприятия, насочени към ангажиране вниманието и на най-малките в селото. И в следващите четири години читалище и кметство ще работят съвместно, казва още Жико.

Иван Иванов е и председател на местното читалище „Наука – 1925”. Всяко лято културната институция организираше редица мероприятия, насочени към ангажиране вниманието и на най-малките в селото. И в следващите четири години читалище и кметство ще работят съвместно, казва още Жико.