Новини

Илия Томов е избран за кмет на село Градец за четвърти мандат

Телевизия Видин продължава да ви представя новите кметове на кметства в община Видин, които спечелиха изборите на първи тур. Един от тях е Илия Томов, който отново успя да спечели доверието на хората в село Градец и поема управлението за четвърти мандат.

12 години Илия Томов брани и защитава интересите на хората в село Градец, работи неуморно и винаги с кауза – да служи всеотдайно и в интерес на местните жители. Заслужено той получава подкрепата на близо 72% от гласувалите на 29 октомври, което го прави категоричен победител още на първи тур. „Като човек, който държи на думата си, аз ще продължавам да отстоявам интересите на хората в Градец”, казва още Илия Томов. Новият – стар кмет и през следващите четири години ще работи активно в няколко посоки.

Не на последно място Илия Томов ще работи върху разкриването на нова социална услуга в селото – Дом за възрастни хора. Верен на себе си, и в този мандат Илия Томов ще продължава да прави лично дарение за всяко новородено бебе в селото. Сумата, с която ще подпомага младите семейства ще бъде увеличена на 200 лева. Томов споделя със задоволство, че само преди седмици е проплакал най-новият жител на селото, който първи ще получи кметското дарение.