Новини

Коледари от Детска градина „Иглика” поздравиха ръководния екип на община Белоградчик

В навечерието на Рождество Христво коледари поздравиха кмета на община Белоградчик Боян Минков и ръководния му екип. Те отправиха своите благопожелания за здраве и берекет през Новата година, а пък стопаните ги дариха подобаващо.

Общинската администрация в Белоградчик бе посетена от малки коледари от Детска градина „Иглика”. В заседателната зала на общината малчуганите пресъздадоха обичая Коледуване, с наричанията и песните, характерни за този празник. Усмихнати и гласовити малките коледари отправиха благопожелания за здраве и успехи, наричаха за късмет и берекет. На празника имаше изобилие от песни, стихчета и танци, които предадоха празничния дух на всички събрали се в заседателната зала на общинската администрация.  

Като благодарност за прекрасното посещение и създаденото приповдигнато коледно настроение, кметът на община Белоградчик Боян Минков и неговите заместници – Ангел Боянов и Лозина Николова щедро дариха малчуганите. Те ги зарадваха с коледни гевреци, подаръци, късмети и други сладки изкушения, които децата приеха с ентусиазъм. Градоначалникът Боян Минков изказа своята дълбока признателност към всички участници и ги изпрати с пожелания за весели празници.