Новини

Кирил Петков: Започваме с по-нискът старт, но потенциалът за растеж на Видин е огромен

Съпредседателят на политическа партия „Продължаваме промяната” Кирил Петков бе на посещение във Видин. Той присъства на откриването на новия офис на партията в Белоградчик, а по-късно се срещна с изпълнителния директор на Дунав мост 2. „Трябва да дадем шанс Видин да развие потенциала си”, каза пред видинските медии Кирил Петков.

Съпредседателят на „Продължаваме промяната” Кирил Петков се срещна с изпълнителния директор на българо-румънското дружество „Дунав мост Видин – Калафат”. По-късно през деня той проведе срещи с членове на местната структура във Видин, както и с директорите на многопрофилната болница „Света Петка” и на Областното пътно управление. Резултатите от проведените разговори Петков обобщи преди медиите. Кирил Петков прогнозира, че Видин го чака светло бъдеще, само трябва да се даде шанс и на нашия край да развие потенциала, който има.

„Когато пътят Монтана – Видин бъде изграден, когато до края на годината и сухопътните ни граници се присъединят към Шенген, Видин ще бъде все по-проспериращо място. Просто отнема малко повече време, отколкото ни се иска”, каза още Кирил Петков. „Искаме да чуем хората, защото от София не всеки път чуваме конструктувните критики и въпроси”, каза още съпредседателят на „Продължаваме промяната”. Кирил Петков е поел и ангажимента всеки понеделник да посещава различни населени места в страната.

„Всяка от изброените стъпки няма да реши проблемите на Видин, но могат да отключат потенциала”, добави Петков. Кирил Петков бе категоричен, че това няма да е последното му посещение във Видин.