Новини

Ден на предизвикателството в Детския комплекс в Белоградчик

Ден на предизвикателството проведе Детския комплекс в Белоградчик. Събитието се организира за втора поредна година и премина при изключително голям интерес, както от страна на участниците, така и на публиката.

Денят на предизвикателството се проведе в препълнената зала на Младежкия дом в Белоградчик. Всяка от творческите групи на детския комплекс бе предизвикана да изпълни нещо различно по жанр и нехарактерно за нейната дейност. Така децата имаха възможност да покажат талантите си в различни области. Сред гостите, които уважиха събитието бе заместник кметът на общината Ангел Боянов и представители на общинската администрация. По-големите възпитаници от клуб Аеробика представиха забавната песен „Джули Марули”.

Последваха предизвикателства с вицове, забавни песни на школата за народни танци. От клуб „Художествено слово” показаха, че както добре рецитират, така могат и да пеят, като представиха една весела и харесвана лятна песен. Следващото предизвикателство бе към школата за приложно изкуство. На сцената децата трябваше да нарисуват позите и маниерниченето на своята преподавателка. Рисуването трябваше да е в такт с ритъма на музиката.
Предизвикателство бе отправено и към публиката. Един татко прие предизвикателството да разкаже виц.

С музика, танци и хумор деца и публика се забавляваха, вдъхновени от емоцията и възможностите да се понесат на вълните на различни изкуства и да се радват на постиженията си.