Новини

Мотосъбор във Видин

Мотористи от цялата страна и чужбина си дадоха среща във Видин.

На 5 и 6 август Видин отново бе домакин на традиционния Национален мотосъбор. Той се организира от мотоклуб „Северозападни мотори”, със съдействието на община Видин. Поредното 15-то издание на набиращото все по-голяма популярност събитие отново се проведе в бившето военно поделение до крепостта Баба Вида. В него се включиха представители на над 30 мотоклуба от различни краища на  България, както и мотолюбители от Сърбия и Румъния.

В съботния ден многобройните участници от страната и чужбина направиха и традиционната почетна обиколка на град Видин, а На пистата край село Иново се проведе и състезание по драг за мотоциклети по класове на стартови отсечки по 400 метра.

Тъй като моторите и рок музиката вървят ръка за ръка, програмата в съботния ден продължи с концерти – на сцената забиваха музикантите от група „Сакар” и познатият от „Гласът на България” Ивайло Ранов – Шеки.

Повече по темата може да видите тази вечер в репортажа на Красимира Кръстева в новините на ТВВ от 20:35 и на нашата фейсбук страница.