Новини

НАП спира достъпа до стария си електронен портал в началото на октомври

Достъпът до стария портал за електронни услуги на Националната агенция за приходите ще бъде спрян в началото на октомври.

Това съобщиха от пресцентъра на финансовата институция. Повече от година, за удобство на потребителите, двата портала функционират едновременно. През това време бяха прехвърлени всички потребителски профили и права за достъп. Обновената платформа за електронни услуги на приходната агенция е разработена изцяло в интерес на потребителите. Тя им дава повече възможности, като директна идентификация, изцяло нов дизайн, както и лесен достъп до информацията за всяка една услуга.

Достъпът и съдържанието в портала е преструктурирано и значително улеснено, допълнено е съобразно потребностите на физическите и юридическите лица.

Важно е да се отбележи, че потребителите, които използват персонален идентификационен код не трябва допълнително да се регистрират в новия портал, тъй като текущите им данни са запазени. Повече информация и видео представяне на новия портал потребителите могат да намерят в уеб сайта на приходната агенция.

Повече по темата може да видите тази вечер от 20:35 по ТВВЗа пропусналите – може да гледате повторението на нашия youtube канал и facebook страница.