Новини

„С река на сърцето“

През септември ще започне излъчването на новия български сериал „С река на сърцето“. Снимките протичат цяло лято в някои от най-красивите кътчета на Видин.

Завладяващата история ще въвлече зрителите в семейната драма на заможната фамилия Боневи. Действието се развива на брега на река Дунав, където брат и сестра се опитват да запазят наследствените земи и семейната винарна. Всеки от тях ще се впусне в сложна любовна връзка. Копнежите на сърцето и материалните интереси оплитат мрежа от сложни отношения. Три жени крият опасни тайни, а трима мъже не могат да устоят на своята голяма слабост. На фона на кризи и промени всички тайни започват да излизат на яве, а слабостите се превръщат в сила.

„С река на сърцето“ ще засегне много социалнозначими теми като насилието над жени, търговията с деца, бедността и борбата с престъпността.

Сериалът е дело на писателя Георги Тенев, който е и главен сценарист. Луиза Григорова и Александър Димов се превъплъщават в ярките образи на Вяра и Борис Боневи. Кръгът на персонажите се увеличава, като на екрана ще видим някои от най-добрите български актьори – Александър Сано, Яна Маринова, Анастасия Лютова, Христо Петков, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Леарт Докле, Мартина Апостолова, Йоанна-Изабелла Върбанова, Матю Горанов, Никола Додов и Цветина Петрова.

С нетърпение очакваме новата мегапродукция, която ще разкрие красотата на Видинския край пред зрителите.

Очаквайте още по темата…