Новини

Община Видин определи победителите във фотоконкурса „Панаири, панаири“

Община Видин определи победителите във фотоконкурса „Панаири, панаири“.

Приключи конкурсът, с който Община Видин провокира любителите на креативната фотография да уловят пъстрата атмосфера на тазгодишния традиционен панаир, който се проведе в нашия град от 19-ти до 27-ми август.

Вчера бяха отчетени харесванията на публикуваните снимки в създаденото за целта събитие във Фейсбук страницата на Общината.
На първо място е фотографията на Каролина Петкова, която събира 512 харесвания. На втора позиция се подрежда снимката, чийто автор е Анна Дакова – с 301 гласа, трета е творбата на Василена Тодорова – с 251 гласа. На четвърто и пето място се класират снимките на Найден Антонов – с 225 харесвания и на Зорница Василева – с 204 гласа, които получават поощрителни награди.

Според регламента на конкурса авторите на първите пет фотографии, събрали най-много гласове, ще получат награди, както следва: първо място – 200 лв.; второ място – 150 лева, трето място – 100 лева и 2 поощрителни награди по 50 лева. Те ще бъдат връчени официално на 12 октомври, когато се отбелязва Деня на българската община.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.