Новини

Основен ремонт на булевард „Панония”

Видинският булевард „Панония” ще придобие модерен европейски облик. Общинската администрация получава целево 3 милиона и 500 хиляди лева, с които ще започне основният ремонт на булеварда.

Предвидените дейности включват цялостно преасфалтиране на видинския булевард „Панония”. Ще бъдат поставени нови бордюри и ще се подмени настилката по тротоарите. Оградата, която в момента е поставена в зелената разделителна ивица, също ще бъде подменена с нова. В крайната дясна лента в двете платна ще бъдат обособени велоалеи. При ремонта ще се изградят и така наречените джобове за автобусни спирки и за разполагане на контейнерите за битовите отпадъци.

От пресцентъра на общинската администрация съобщават, че обществената поръчка с предмет „Рехабилитация на булевард Панония от улица „Цар Иван Асен II” до улица „Гео Милев” беше обявена на 9 септември. На 30 септември изтече срокът за подаване на оферти от участниците. Към момента комисия, назначена със заповед на кмета на общината Цветан Ценков, разглежда получените оферти.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.