Новини

Асфалтират алеите във видинския парк „Владикина бахча”

Продължава асфалтирането на алеи във видински паркове. Нова асфалтова настилка вече е положена и на игрища в двора на езиковата гимназия „Йордан Радичков”.

Към настоящия момент се полага нов асфалт на алеи във видинския парк Владикина бахча. Предвижда се да бъде обновена настилката на алеи с обща дължина около 1100 квадратни метра. Припомняме, фирмата-изпълнител положи нов асфалт и на алеята в Крайдунавския парк, успоредна на променадата, алеите в участъка на парк „Рова” от Общинския пазар до Регионалната здравна инспекция. След като вече са приключили ремонтните дейности в този участък предстои да бъдат поставени пейки и кошчета.

Така пространството пред филиала на Русенския университет „Ангел Кънчев” във Видин ще придобие изцяло нов облик и ще бъде чудесно място за разходка и отдих. Вече е изпълнено и предвиденото асфалтиране на игрища в двора на Гимназията с преподаване на чужди езици „Йордан Радичков” във Видин. В рамките на тази обособена позиция, която включва обекти на обща стойност 576 000 лева, предстои да бъде направен основен ремонт на тротоарите на улица Цар Симеон Велики в участъка от улица Широка до улица Гео Милев, както и асфалтиране на междублокови пространства в крайдунавския град. 

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.