Новини

Благотворителна инициатива „На учителя с любов” в Белоградчик

Благодарение на инициативата 14 учители на над 70-годишна възраст получиха заслужено внимание и коледни подаръци от община Белоградчик.

В община Белоградчик двата центъра – за обществена подкрепа и за деца и младежи с увреждания, изработиха чудни коледни и новогодишни украшения, които бяха продадени на организирания коледен базар. С част от средствата бе осъществена и благородната инициатива, с която работещите към община Белоградчик засвидетелстваха уважение към безценния труд на учителя. 

Идеята на благотворителната инициатива е да подбудим тези чувства на добро и да покажем, че учителите не са забравени– сподели Елена Александрова, която е основния инициатор.

Вниманието към учителите пенсионери, дали съществен принос в образованието и изграждането на личности в Белоградчик, бе трогателна и много благородна проява, с която се засвидетелства внимание и уважение към тях. В продължение на 38 години на учителската професия се посвещава и Здравка Петрова от скалния град. Елена Александрова вярва, че доброто е заразно. Тя се надява в бъдеще все повече хора да инициират и се отзовават на подобни благородни каузи.  

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.