Новини

Видинската полиция разследва обир на аптека

За кражба на пари и лекарства от аптека, за санкционирани неизрядни шофьори и за пожари във Видинско се съобщава в бюлетина на Областната дирекция на МВР.

Видинските криминалисти разследват кражба от аптека в областния град. Сигналът е постъпил на телефон 112 вчера, малко преди 8 часа сутринта. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Обект на посегателството, осъществено през нощта, са лекарства и парична сума. В помещението неизвестни към момента лица са проникнали с взлом през входната врата и срязване на външна метална решетка. Работата по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство.

В полицейския бюлетин се споменава и за няколко пожара. Вчера, след постъпил сигнал малко след 17 часа следобед, екип на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ във Видин е потушил пожар в частен имот в Ново село. Пламъците са унищожили лятна кухня, стопанска постройка, навес, два кубика дървен материал и 10 метра дървена ограда. Причината е късо съединение в електрическа инсталация. Спасени са близките три сгради. През изминалото денонощие огнеборците реагирали и на още два сигнала за пожари без материални щети. Екипите са гасили комин на къща в град Кула и запалени сухи треви в землището на село Репляна, община Чупрене.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.