Новини

„Бдин” разгроми с 5:0 „Локомотив” Дряново и се завърна на върха

Отборът на „Бдин” Видин разгроми с 5 на 0 „Локомотив” Дряново. Видинчани отново оглавяват временното класиране на Северозападна трета лига, след като „Локомотив” Мездра допусна загуба от Павликени.

В петъчния ден на стадион „Георги Бенковски” един срещу друг се изправиха отборите на „Бдин” Видин и „Локомотив” Дряново в среща от 21-ия кръг на Северозападна трета лига. Мачът започна с близо 40 минути закъснение, заради повреда в буса на гостите, на около 30 километра от крайдунавския град.

Веднага след първия съдийски сигнал футболистите на „Бдин“ се настаниха в половината на „Локомотив” и напълно доминираха на терена. Още в 15-та минута Тома Ушагелов отправи силен далечен удар, вратарят на гостите изби, но топката попадна в Кристиян Йошов, който отбеляза и първото попадение в двубоя. Само 10 минути по-късно Ушагелов засече с глава центриране от корнер, но топката нацели страничната греда. Най-съобразителен се оказа Наор Авлиав, който покачи с 2 на 0. В 42-та минута на срещата Ушагелов направи резултата класически.

И през второто полувреме картината остана непроменена – домакините нападаха, а гостите от Дряново се отбраняваха. В 53-та минута играещият старши треньор на видинчани Николай Цветков се разписа за 4 на 0. Три минути преди последният съдийски сигнал крайният резултат оформи резервата Петьо Кръстев. В този двубой гостите от Дряново не успяха да отправят нито един удар към вратата на „Бдин”.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.