Новини

Благотворителен концерт и базар в подкрепа на Сими

Благотворителен концерт и базар в подкрепа на четиригодишния Сими ще се проведат на 24 април от 18 часа в Общинския драматичен театър „Владимир Трандафилов”.

Симеон се ражда нормално, растежът и развитието му също са нормални до поставянето на многокомпонентна детска ваксина – разказва бащата на момченцето Даниел. Така след множество консултации със специалисти Сими е диагностициран с детски аутизъм. Пътят, по който детето и семейството му вървят вече две години е труден. На първи април в подкрепа на четиригодишния Сими от Видин бе организиран благотворителен базар, в който бяха събрани над 7000 лева.

Със свои изпълнения в благотворителния концерт ще се включат децата от видинското читалище „Светъл ден – 2009”, детски танцов състав „Здравец” при читалището в село Капитановци, танцова школа по модерен балет Суинг, детски танцов състав Дунавска шевица от град Дунавци.

Нека обединим усилия и дарим надежда на Сими и неговото семейство – това апелът към всички вас, скъпи читатели и зрители на Телевизия Видин!

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.