Новини

Благотворителен концерт в подкрепа на малкия Сими

Благотворителен концерт в подкрепа на четиригодишния Сими се проведе във Видин. Средствата от проявата ще послужат за лечение на момчето, което е диагностицирано с детски аутизъм.

Паралелно с концерта бе организиран и благотворителен базар, а в кулоарите на театъра имаше разположени и урни за дарения. В началото накратко бе представена историята на малкия Симеон и необходимостта от лечението му. Родителите му Лора Занова и Даниел Цветанов също излязоха на сцената и благодариха на публиката за отзивчивостта, както и на всички хора с добро сърце, подкрепили каузата им.

Специален гост-изпълнител на проявата бе естрадният и оперен певец Ивайло Гюров, чийто корени са от Видинския край и който също е съпричастен към благородната кауза. Със свои изпълнения в благотворителния концерт се включиха децата от Видинското читалище „Светъл ден 2009”, Детски танцов състав „Здравец” при Народно читалището „Самообразование“ в село Капитановци, Танцова школа по модерен балет „Суинг“, Детски танцов състав „Дунавска шевица“ от град Дунавци.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.