Новини

Сензация! Досегашен кмет на БСП се издига от ДПС и коалиция – Димчо Скорчев влиза в битка за Дунавци

Кметът на Дунавци Димчо Скорчев ще участва в предстоящите местни избори. Той ще се бори за доверието на своите съграждани за четвърти мандат.

Кметът на Дунавци Димчо Скорчев поема управлението на градчето през 2011 година. Той печели доверието на своите съграждани, които му гласуват доверие и за следващите два мандата. През октомври Скорчев отново влиза в битката за Дунавци, като този път е издигнат от коалиция от партии: „Земеделски народен съюз”, „Български глас”, „Движение за права и свободи” и политическа партия „Българска социалдемокрация – Евролевица”.  

Кметът казва, че ще работи все така всеотдайно за благото на хората и населеното място, без значение от коя политическа сила е издигнат и подкрепен. През изминалите четири години важните решения са взимани съвместно с Обществения съвет и работещите в кметството. Скорчев ще води спокойна и позитивна кампания, спазвайки добрия тон.

Димчо Скорчев апелира към останалите опоненти, които ще се включат в надпреварата за кметското място в Дунавци, също да водят позитивна и спокойна кампания.