Новини

„Бдин” наказа отбора на „Локомотив” Мездра като гост и оглави временното класиране

Отборът на „Бдин” Видин се наложи като гост с 3 на 1 над „Локомотив” Мездра в среща от последния кръг на Северозападна трета лига. „Постигнахме изключително важна победа, която ни остави в борбата за първото място” – заяви играещият старши треньор на „Бдин” Николай Цветков.

Отборът на „Бдин” Видин стигна до важна победа с 3:1 като гост над лидера „Локомотив” Мездра в двубой от 24-тия кръг на Северозападна трета лига. Двубоят бе доста интензивен, с много атаки и към двете врати, но в крайна сметка видинчани бяха тези, които грабнаха трите точки и се изкачиха до първото място, изпреварвайки именно тима от Мездра. Две от попаденията в двубоя бяха дело на Тома Ушагелов. С един гол пък се разписа завърналият се в игра за видинчани Валдемар Стоянов.

Постигнатата убедителна победа над Локомотив Мездра се оказва ценна не само в спортен аспект, но и в психологически за футболистите на „Бдин” . На 29 април, събота от 17 часа отборът на видинчани гостуват на едноименния тим от Севлиево. Екипът на Телевизия Видин пожелава и занапред бдинци да завоюват само победи и да продължават да радват своите верни фенове. 

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.