Новини

Областният информационен център във Видин се включи в инициативата „Мениджър за един ден”

За поредна година Видин стана част от националната инициатива „Мениджър за един ден” – една от най-значимите инициативи на Джуниър Ачийвмънт – България. За шести път в кампанията се включи и Областният информационен център.

В рамките на инициативата „Мениджър за един ден” позицията управител на Областния информационен център във Видин зае деветокласничката от Професионалната гимназия „Професор доктор Асен Златаров” Ивана Захариева. Младият мениджър се включи активно в реалния работен процес на центъра. В рамките на днешния ден тя имаше възможност да се запознае с нормативната база, свързана с дейността на областните информационни центрове, както и с актуални възможности за финансиране. В позицията си на управител за един ден, тя координира и дейностите по подготовка на предстоящата информационна кампания на ОИЦ -Видин в региона през месец май.

От своя страна деветокласничката изрази задоволството си от избора на мениджърска позиция в Областния информационен център във Видин, защото за нея средствата от Европейския съюз са от изключителна важност за региона. Според нея акценти в европейското финансиране на Видинския край трябва да са инфраструктурата и икономиката. За своето участие в инициативата „Мениджър за един ден” Ивана Захариева получи сертификат от Джуниър Ачийвмънт – България.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.