Новини

БСП издигна кандидатурата на Иван Николов за кмет на община Видин

Иван Николов ще е кандидатът за кмет на община Видин от Българската социалистическа партия. Това обяви Левицата на пресконференция в нашия град.

Иван Николов е член на общинската организация на БСП, а в партията членува от 1985 година. Той бе на ръководна длъжност в общинската администрация, когато кмет на община Видин бе Герго Гергов.  Българската социалистическа партия има изградена и ясна визия за управлението на общината. „Не обещавам, че във Видин ще има предприятие, но обещавам, че ще работя в тази посока”, каза още Иван Николов. В предстоящите местни избори влизат с нагласата техният кандидат да стигне до балотаж.

Общинската организация на БСП продължава да води разговори за издигането на кандидати за кметове и в още няколко населени места от общината. Неясна остава кандидатурата на Българската социалистическа партия за кмет на Дунавци. Утвърдена е и листата на кандидатите за общински съветници, които ще бъдат част от следващия местен парламент. БСП имат пълна листа от 33-ма кандидат-съветници, избрани между общо 45 предложения.

Водач на листата на БСП ще бъде председателят на общинската организация на партията във Видин е Найден Йонов.