Новини

Росица Кирова: Ще бъда полезна на Видин с работата си в Народното събрание

„Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Видин ще бъде достоен човек, който го боли за Видин” . Това обяви заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова в предаването „Пресечна точка” по Телевизия Видин.

В партия ГЕРБ вече има яснота кой ще бъде техния кандидат за кмет на община Видин. Според Росица Кирова това ще бъде диалогична личност, която ще работи добре с всички групи в Общинския съвет. В листата на политическа партия ГЕРБ ще намерят място представители на гражанско обединение „Единни за промяна”, представители на бизнеса и на гражданското общество. Партията ще има своите кандидати за кметове и в останалите десет общини от област Видин.

Тази неделя гражданско обединение „Единни за промяна” организира протестно автошествие. Протестът е с искане за довършване строителството на пътната отсечка Видин-Монтана до края на 2025 година. Протестът започва в 10 и 30 часа на 10 септември. Началната точка ще бъде Северният пътен възел на Видин, шествието ще премине по булевард Панония и ще продължи до изхода на града в посока София, в района на бившия химически комбинат.