Новини

Детска ясла „Слънчев кът” изпрати децата от випуск 2023

Детска ясла „Слънчев кът” изпрати децата от випуск 2023. За малчуганите от детското заведение бе организирано специално тържество, на което присъстваха и представители на общинското ръководство.

За изпращането на децата от подготвителните групи бе организирано специално тържество. Директорът на детското заведение Нина Емилова поздрави децата по случай завършването им и благодари на Общината за оказваната през годините подкрепа. Възпитаниците на детското заведение бяха подготвили богата празнична програма с много песни, танци и стихотворения.

„Детската ясла е Ваш дом. Връщайте се, когато искате, добре дошли сте. Надявам се, че екипът на госпожа Нина Емилова винаги ще ви посреща” – каза в приветствието си заместник-кметът Борислава Борисова. Гост на тържеството бе и председателят на Общинския съвет Генади Велков, с чиято помощ и съдействие в двора на детската ясла вече има нови придобивки.

Детското заведение получи батут, който е подарък от кмета на община Видин Цветан Ценков, председателя на Общинският съвет Генади Велков и заместник-кмета Борислава Борисова. Малчуганите от випуск 2023 година получиха и свидетелства за успешно завършена детска ясла.