Новини

Димчо Скорчев: Изпращам един успешен мандат  

Вече сме на прага на предизборната кампания. Ясни са и кандидатите за кметове в населените места от община Видин. Сегашният кмет на Дунавци Димчо Скорчев отново ще се бори за доверието на своите съграждани, а в интервю за нашата медия той коментира какво е успял да свърши за градчето през изминалия мандат.

Димчо Скорчев изпраща един успешен мандат, през който е направено много за Дунавци. През настоящата година кметството сбъдна своя дългогодишна мечта и така населеното място разполага със своя собствена сцена, която е осигурена от община Видин. Скорчев акцентира и върху поддържането и облагородяването на Дунавци, за което се изискват не малко сили и средства. Периодично се косят двата гробищни парка – в кварталите „Видбол” и „Гурково”, поддържат се в добър вид и детските площадки и съоръжения. Дунавци има с какво да се похвали и в областта на културата. През последните години се утвърди като традиция международния фолклорен фестивал „Дунавци пее и танцува”.

: „Ако бъда избран отново за кмет, то аз ще работя със същата всеотдайност за благото на Дунавци”, казва в заключение Димчо Скорчев.