Новини

Валери Сираков: Действията на сегашното правителство са антинародни

Политическа партия „Възраждане” ще се бори за повече кметски места в областни и общински центрове. Това ще положи основата за следващите парламентарни избори. Това стана ясно на пресконференция на представители на партия „Възраждане” , на която бе представен и техният кандидат за кмет на община Видин.

„Кмет избираме веднъж на четири години. Ако изберем грешния човек, то тази грешка продължава в следващите четири години”. Това каза народният представител от политическа партия „Възраждане” Валери Сираков на представянето на кандидатурата на партията за кмет на община Видин, а именно адвокат Стефан Стефанов. А позициите на адвокат Стефан Стефанов по нищо не се различават от тези на партия „Възраждане”, казва в допълнение Валери Сираков.

Стремежът на партия „Възраждане” на национално ниво е да вземат повече кметски места в областни и общински центрове. Това ще даде сериозна основа за следващите парламентарни избори. „Колкото по-бързо падне сегашното правителство, толкова по-добре за България”, казва още народният представител от „Възраждане”.

Сираков коментира и трудностите, които са срещнали при издигането на някои от кандидатите за кметове на общини.