Новини

Борис Николов – с отчет за управлението на община Белоградчик за изминалите четири години

„Удовлетворен съм от това, което аз и моят екип успяхме да постигнем през изминалите четири години” – заяви кметът на община Белоградчик Борис Николов. На пресконференция той отчете постигнатото през управленския мандат.

Гордея се с направеното, гордея се с моя екип от опитни и отговорни служители, с които , в условията на огромен дефицит, постигнахме много, благодарение на нашата силна мотивация и амбиция за по-добро бъдеще на нашата общност – заяви на пресконференцията кметът на община Белоградчик Борис Николов. Безспорно едно от нещата, с които най-много се гордеем в нашата инвестиционна политика, е обновяването на многофамилните и административни сгради в града. Усилено се работи и в посока подобряване на административното обслужване и комуникацията с гражданите. Сред приоритетите ни в управленския мандат бе социалната политика – подчерта Борис Николов.

Работим активно и съдействаме за развитието на спорта, културата, туризма в общината – категоричен бе Николов. Повече за това ще ви разкажем тази вечер в предаването Актуално.