НовиниСПОРТ

Националното ловно-рибарско сдружение организира детски турнир по риболов

Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България” организира турнир „Детето риболовец може без дрога”. Турнирът ще се проведе в Монтана, но в него мога да участват деца от цяла България. Условието е участниците да са на възраст между 7 и 14 години.

Традиционният турнир „Детето риболовец може без дрога” ще се проведе в два поредни дни – петък и събота. Мястото е язовир „Долна вода” край град Монтана. Тази година събитието е посветено на 125-ата годишнина на Националната организация. Отборите ще бъдат сформирани от по трима състезатели – момичета, момчета или смесено. Участниците в турнира по риболов трябва да имат навършена 7-годишна възраст.

По време на турнира ще се проведе и традиционна викторина на риболовна тематика с много атрактивни награди. Целият награден фонд за викторината и състезанието, както и вечеря и закуска на децата, са обезпечени от Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България”.

В турнира могат да участват деца от цяла България. От Ловно-рибарското дружество в нашия град канят всички видински деца, които обичат риболова, да се запишат за участие. Повече информация може да получите на изписания телефон и имейл.  Наградите и доброто настроение са гарантирани.

Телефон за записвания – 0888 70 37 90 – Любомир Стефанов; lubo_stefanov@abv.bg