ИнформацияНовини

Видинчани се питат дали Юлиян Петров е сложен на кметския пост, за да плати предизборно крупна сума на фирмата извършваща ремонта на булевард „Панония“

Иво Атанасов: Юлиян Петров е ярка обществена личност, той ще внесе спокойствие сред общинските служители. На въпроса на Генади Велков дали Юлиян Петров е по-голям експерт, по-морален и по-честен от г-жа Илиева, областният управител отговори с „А той има по-добра експертиза от Вас и госпожа Илиева, това е моето мнение“.

След вълна от възмущение в социалните мрежи, Телевизия Видин обобщи някои от по-интересните въпроси към областния управител и народните представители от управляващото мнозинство (г-жа Росица Кирова и г-н Любен Иванов):

Кое наложи подмяната на г-ж Цветомира Илиева със събирачът на ТОЛ такси на „Дунав мост 2“ г-н Юлиян Петров?

Какво точно някога успешно е организирал Юлиян Петров, за да се счита, че има подходяща експертиза да организира честни избори?

Народните представители г-ж Росица Кирова и г-н Любен Иванов, част от управляващото мнозинство, знаеха ли за назначението и какво становище имат по въпроса?

Вярна ли е хорската мълва, че господин Петров е поставен за кмет, за да прикрие течаща проверка на КПКОНПИ срещу един от кандидат кметовете?

Вярна ли е хорската мълва, че ще се прикрие докладна установила, че роднина на кандидат-кмет е извършила завземане на зелена общинска площ?

Вярна ли е хорската мълва, че назначението на Юлиян Петров е да се прикрие, че клуб на кандидат за общински съветник е получавал общинска субсидия без да има право поради отнет лиценз?

И най-вече вярно ли е, че според хорската мълва Юлиян Петров е сложен на кметския пост да прекрати общинска проверка наредена от Цветомира Илиева за забавянето ремонта на булевард „Панония“. Наредено ли му е да плати предизборно крупна сума на фирмата изпълнител, без да има законови основания за това?