ИнформацияНовини

Видинският драматичен театър успешно приключи проект „Развитие на публики”

Видинският общински драматичен театър успешно приключи проект  „Развитие на публики”. Благодарение на дейностите по проекта е осъществен спектакълът „Езоп” и са закупени собствени транспортни средства – пътнически микробус и товарен бус.

В продължение на една година Общинският драматичен театър „Владимир Трандафилов” във Видин работи по проект „Развитие на публики”, финансиран от Национален фонд „Култура” по „Програма за възстановяване и развитие на държавни, регионални и общински културни институти”. В рамките на проекта успешно са реализирани няколко основни дейности. Осигурените по проекта транспортни средства са изключително необходими на театъра – категоричен бе Николай Янев.

Николай Янев изказа своите благодарности  към Министерството на културата за предоставената възможност, към община Видин – за оказаното съдействие и към екипа на драматичния театър – за упорития труд и проявения професионализъм. Въпреки приключването на проекта, и занапред ще продължим да представяме спектакъла „Езоп” – сподели Николай Янев. Въпреки приключването на проекта, и занапред ще продължим да представяме спектакъла „Езоп” – сподели Николай Янев.

Благодарение на дарители, пожелали анонимност, видинският драматичен театър се сдоби с още една придобивка. Повече за това ще ви разкажем в следващите ни новинарски емисии.