Новини

Задържаха водача блъснал дете във Видин

41-годишен полицай е виновен за инцидента, при което в края на миналата седмица бе блъснато 8-годишно дете на улица „Цар Симеон Велики“ в областния град.

Припомняме, че след катастрофата водачът е напуснал местопроизшествието, но в резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателнит действия той е установен и задържан. Със заповед на директора на Областната дирекция на МВР във Видин, срещу полицая е започнало дисциплинарно производство. Служителят, който е с петгодишен стаж във вътрешното ведомство, е отстранен от длъжност. . Срещу него е образувано следствено дело по описа на Окръжен следствен отдел към Окръжната прокуратура във  Видин.

В същото време Районната прокуратура в нашия град води разследване по още четири досъдебни производства случили се в периода 16-ти – 18-ти август, за извършени ПТП-та с причиняване на телесни повреди на пострадалите.

Повече по темата може да видите тази вечер от 20:35 по ТВВЗа пропусналите – може да гледате повторението на нашия youtube канал и facebook страница.

https://www.facebook.com/tvv.vidin