Новини

„Бдин“ отбеляза пета поредна победа

Отборът на „Бдин“ се наложи с класическото 3:0 над „Левски 2007”. С пет поредни победи от пет изиграни двубоя видинчани са лидери във временното класиране на първенството на Северозападна трета лига.


В съботния ден на стадион „Георги Бенковски” във Видин един срещу друг се изправиха отборите на „Бдин” и едноименния тим от град Левски в среща от петия  кръг на първенството на Северозападна трета лига. Още в самото начало домакините започнаха с натиск, но така и не успяха  да създадат по-сериозно голово положение.

В средата на първото полувреме опитният играч на „Бдин” Александър Соколов бе съборен в наказателното поле на гостите и главният рефер отсъди дузпа в полза на видинчани. Именно Соколов бе безпогрешен за  1 на 0.

В 38-та минута на двубоя капитанът на едноименния тим от Левски Ивайло Раденцов спря с нарушение откъсващия се Емануел де Соуса и бе отстранен с червен картон. Така на гостите се наложи да доиграят мача с човек по-малко.

И през втората част видинчани бяха по-активните на терена. Усилията им се увенчаха с успех едва в 80-та минута на двубоя когато Емануел де Соуса реализира за 2 на 0 след хубав извеждащ пас на играещия старши треньор Николай Цветков –Демона. Минута по-късно отново де Соуса бе безпогрешен, този път след отлично подаване на Ангел Цолов. Така „Бдин” записа пета поредна победа от пет изиграни мача от началото на първенството.

Какъв коментар даде треньорът Николай Цветков може да видите в следващия репортаж.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.