Новини

Започна асфалтирането на улици в Община Видин

Започна асфалтирането на алеи във видински паркове и на улици в 17 населени места в община Видин. За това съобщават от пресцентъра на общинската администрация.

Стартира полагането на нов асфалт на алеята в Крайдунавския парк, успоредна на променадата по протежение на реката. В рамките на същата обособена позиция, която включва обекти на обща стойност 576 000 лева, предстои да бъдат асфалтирани алеи в участъка на парк Рова от Общинския пазар до Регионалната здравна инспекция, както и алеи с обща дължина около 1500 квадратни метра в парк Владикина бахча.

Ще бъде направен и основен ремонт на тротоарите на улица Цар Симеон Влеки в участъка от улица Широка до улици Гео Милев. Обособената позиция включва още ремонт на двора на Гимназията с преподаване на чужди езици „Йордан Радичков”, както и асфалтиране на междублокови пространства в град Видин.

Работата вече е започнала в село Буковец, където се полага нов асфалт на площада. Предвижда се да бъдат ремонтирани улици и в селата Въртоп, Ивановци, Цар Симеоново, Синаговци, Търняне, Слана бара, Новоселци, Бела Рада, Войница , Рупци, Акациево, Генерал Мариново, Пешаково, Дружба, Каленик, както и в град Дунавци.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.