Новини

ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ представи възможностите за обучение на студенти пред видинските ученици

Представители на Висшето военноморско училище „Никола Йонков Вапцаров“ проведоха среща с видински ученици от гимназиалния етап на средното образование. В залата на Общинския съвет в нашия град бе представена както военната професия, така и възможностите за обучение, които световно признатото висше учебно заведение предлага.

Офицерите от Военноморското училище презентираха пред видинските ученици дейностите и проектите, по които работи висшето учебно заведение, както и специалностите и специализациите, които то предлага за обучение в бакалавърски и магистърски програми. Срещата бе открита от капитан I ранг Вълчо Атанасов, зам.-началник на училището по административната част и логистиката.

Възможностите за обучение на цивилни студенти бяха представени от капитан II ранг доцент доктор Ивайло Бакалов, началник на Отдел „Учебна дейност“ във Военноморското училище.

Над 3200 студенти и курсанти се обучават към настоящия момент във Висшето военноморско училище „Никола Вапцаров“. Неговите кадри се реализират навсякъде по света, а обучението, което предлага, е с признато качество. Още за специалностите и акредитациите на висшето учебно заведение ще ви разкажем в следващите ни новинарски емисии.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.