Новини

Четири момчета са заподозрени за убийството на 59-годишен мъж от село Гъмзово

59-годишен жител на село Гъмзово е починал след нанесен побой – съобщават от Областната дирекция на МВР във Видин. За извършеното тежко криминално престъпление са задържани четири момчета.

Вчера, малко след 14 часа, двама жители на село Гъмзово съобщават в полицията за нанесен побой на техен съселянин късно вечерта на 1-ви януари. Около обяд те видели мъжа да лежи в двора пред къщата си. Пристигналите на адреса в селото полицейски служители открили безжизненото тяло на 59-годишния стопанин с видими следи от насилие.

Оперативна група и следовател, в присъствието на съдебен лекар, извършили оглед на местопроизшествието. Тялото е транспортирано за аутопсия във видинската болница Света Петка. В хода на проведените незабавни оперативно-издирвателна действия като съпричастни към извършеното тежко криминално престъпление разследващите задържали трима непълнолетни , съответно на 15,16 и 17 години. Полицейска закрила е предоставена на четвърто момче – малолетен, на 10 години. По случая е образувано следствено дело по описа на окръжния следствен отдел към Окръжна прокуратура – Видин.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.